Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Zagroda Rekreacyjna

Adres obiektu Studzienno 4a, 57-320 Polanica-Zdrój
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
4.8
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.3
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.8
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Michał J.
Dodano: 2014-08-27
Pobyt od: 2014-06-28 do 2014-07-05
 
 
    

Pobyt w tym ośrodku uważam za udany. Ośrodek polecam, pokoje bardzo ładne, czyste, Ośrodek położony z dala od zgiełku jako baza wypadowa na szlaki w góry. Pani Xymena to równa babka, doradzała nam w kwestii wypadów, udostępniła mapy, foldery itp. instrukcje, jak i gdzie się poruszać. Zwierzyniec w tej posiadłości bardzo różnoraki... Można pojeździć konno, nakarmić kozy, owce, lamę itp. Basen przy ośrodku bardzo fajny, kąpiel w nim to przyjemność, nawet, gdy woda w nim ze strumyka, lecz o dziwo szybko się nagrzewa... Nawet moja latorośl, która nie przepada za wypadami w góry zaliczyła z nami wszystkie okoliczne atrakcje... OGÓLNIE - ZDECYDOWANIE POLECAM


Michał J. - opinia o obiekcie Zagroda Rekreacyjna Michał J. - opinia o obiekcie Zagroda Rekreacyjna
 
 

Maria Panasiak
Dodano: 2013-11-17
Pobyt od: 2013-11-12 do 2013-11-16
 
 
    

Bardzo gorąco polecam!!! Prześliczna okolica,cudowny widok z okna ( dusza rośnie ).Pani Xymena przemiła,pomocna w zorganizowaniu i rozplanowaniu wycieczek wypadowych.Gospodarstwo turystyczne prowadzone bez zarzutu z oddaniem i sercem.Pokoje czyściutkie,kuchnia wyposażona we wszystkie potrzebne gadżety do sporządzania sobie posiłków,cała gama atrakcjii w gospodarstwie,a szczególnie polecam posłuchania " śpiewu" oślicy Zuzi!Jest to unikalna atrakcja jak i miluśkie zwierzaki ( lama,owieczki,kucyk,oślątko,konie,kózki,psiaki )Pani Xymeny. Byliśmy z mężem kilka dni,a wystarczyło ,aby nas pobyt u Pani Xymeny przeistoczył się w sielankę.Dodam,że miejce jest doskonałą bazą wypadową w wiele interesujących miejsc w Górach Stołowych i do Czech.Po wycieczkach godny polecenia jest seans w saunie dla zregenerowania sił.Jednego dnia zrobiliśmy wypad do Adrspach'u,tam "zaliczyliśmy ok.12km pieszo plus wspinaczki w górę do wysokości ponad 500m n.p.m.Potem ciut po rownym w mieście- jeszcze parę km-wieczór w saunie! Nie jesteśmy piechórami i planowo wszystkie zakwasy powinny dać o sobie znać na dzień następny....nie prawda!Po saunie i snie w świeżym górskim powietrzu organizm się zregenerował calkowicie!Bardzo dziękujemy Pani Xymeno i do zobaczenia następnym razem.Już zarezerwowaliśmy następną wizytę u Pani Xymeny.Oby więcej było takich miejsc!!! Jeszcze raz wielkie dzięki za atmosferę i domową gościnę.To tylko Pani zasługa!


 
 

Krystyna i Wojciech
Dodano: 2013-09-13
Pobyt od: 2013-08-27 do 2013-09-02
 
 
    

Słowo sie rzekło,wrócilismy znów na wypoczynek do P.Xymeny.Było warto!!zaskoczyła nas bogata oferta,której nie było zimą tzn sauna,rozbudowana zagroda ze zwierzętami,jazda konna na miejscu,rowery górskie itd.Do tego gospodyni została przewodnikiem sudeckim...Nic dziwnego,ze otrzymała wyróżnienie w konkursie na najlepsze gospodarstwo agroturystyczne w całym powiecie.Gratulujemy i zyczymy pomyslności.Znów przyjedziemy by zobaczyć zmiany.


 
 

Iza i Jacek
Dodano: 2013-06-26
Pobyt od: 2013-06-21 do 2013-06-23
 
 
    

Byliśmy z mężem trzy razy w gościnie u przemiłej pani Xymeny. Miejsce godne polecenia, cena niewysoka a pokoje przyjemne, czyściutko, doskonała baza wypadowa w Góry Stołowe, bądź do odwiedzenia pobliskich kurortów. Pięknie o każdej porze roku, cicho, spokojnie a gospodyni przykłada wszelkich starań aby umilić czas gościom w różnym wieku. Polecamy i na pewno wrócimy tam po raz kolejny.


 
 

Krystyna
Dodano: 2013-01-19
Pobyt od: 2013-01-09 do 2013-01-13
 
 
    

Kwatera godna polecenia!przepiekna okolica,a zimowa sceneria urzekła nas.Dla dzieci z miasta to raj:dużo przestrzeni,ośniezona górka,saneczki do dyspozycji.Na terenie gospodarstwa znajduje sie zagroda ze zwierzakami,a tam:osiołek,kucyk,owieczki,konie-wszystkie bardzo przyjazne i towarzyskie.Pozatym warto pojechac na narty do Zieleńca i skorzystać z organizowanego w sąsiedztwie kuligu. My zapewne wrócimy!!


 
 

Beata, Kama i Dawid
Dodano: 2012-09-06
Pobyt od: 2012-08-19 do 2012-08-25
 
 
    

Szczerze polecam to gospodarstwo. Warunki bez zarzutu, obok doskonałe jedzenie a wszystko w przystępnej cenie. W razie gdy nie możemy wyjść w góry na miejscu kilka boisk do piłki (ręcznej, koszykowej, nożnej) placyk zabaw, duży gril oraz kozy, owce, osiołek i dwa konie "pod siodło". Nie sposób się nudzić. Poza tym przy domu znajduje się basen co w upalne dni jest nie lada atrakcją. Właścicielka zawsze chętnie służy przewodnikami i pomocą przy wyborze trasy zwiedzania.


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie